Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Neprimjereno skandiranje, dimne bombe i baklje

  Jučer u vremenu od 21,05 sati do 23,07 sati u Osijeku, na stadionu „Gradski vrt“ odigrana je nogometna utakmica 7. kola I. HNL između NK Osijek i HNK Hajduk na kojoj je bilo nazočno 7820 gledatelja od čega 667 gostujućih gledatelja.

  Za vrijeme nogometne utakmice u 15, 59 i 63 minuti bilo je neprimjerenog skandiranja od strane gledatelja Kohorte i Torcide te u 64 minuti na istočnoj tribini navijači Kohorte su bacili 7 dimnih i 15 baklji dok su u 70 minuti na sjevernoj tribini navijači Torcide bacili 10 baklji.

  Tijekom odigravanja utakmice, zbog počinjenog prekršaja iz članka  4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, uhićen je 1 navijač Torcide dok su 2 maloljetne osobe navijači Kohorte nakon utakmice dovedene u službene prostorije Policijske postaje zbog posjedovanja i bacanja pirotehničkih sredstava. 

  Centar 112 objavio  je da je tijekom jučerašnje utakmice Osijeka i Hajduka jedan  vatrogasac zadobio tjelesne ozljede kada je pogođen pirotehničkim sredstvom, na još jednog su bacali pirotehniku, a oštećeno je nešto i zaštitne opreme vatrogasaca. 

   

  Foto: Radio Osijek

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog