Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Radio Đakovo

  DSC018055557

  Po svojoj programskoj orijentaciji i profesionalnom usmjerenju, Radio Đakovo gradski je i obiteljski radio, podjednako zanimljiv, otvoren i dostupan svim generacijama slušatelja, posebice onima koji svakodnevno očekuju i traže provjerenu, pravodobnu i objektivnu lokalnu informaciju.

  Kao suvremeno opremljena radijska kuća komercijalne prirode i koncesijskog prostora koji obuhvaća grad, prigradska naselja i općine Đakovštine, program raznolikog sadržaja emitiramo 24 sata svih sedam dana u tjednu.

  Tradicija postojanja duga  59 godina s epitetom jedinog elektroničkoga medija u gradu i Đakovštini, sve do novijega vremena (2004.), u prvi je plan kuće smjestila upravo cjelovitu informaciju od lokalnog značaja, što je i danas nedvojbeno udarna snaga ”Radija u najboljim godinama”.

  Osim vijesti ispisanih u našoj info redakciji ili nastalih izravno na terenu ”na licu mjesta”, gdje se uvijek trudimo biti prvi i u pravom trenutku, zahvaljujući agencijskim izvorima slušatelje konstantno upoznajemo i s ostalim bitnijim zbivanjima koja plijene širi interes, a to podrazumijeva pregled događanja u Slavoniji, Hrvatskoj, Europi i u svijetu uopće. Tu opet treba naglasiti da je ipak u svakoj prilici, u startu i konačnici, osobita i neprijeporna vrijednost našega i vašega Radija vlastita informacija u službi đakovačke javnosti.

  Uz redovite preglede svih relevantnih događaja na lokalnoj (i županijskoj) razini, Radio Đakovo u vidu specijaliziranih tematskih dnevnih, tjednih ili mjesečnih emisija, odnosno rubrika, pokriva, prati te problematizira i druge aktualnosti i teme iz javnog, političkog, gospodarskog, kulturnog i drugih segmenta društvenog života, dok u isto vrijeme osobitu pozornost pridaje i jednostavnim, (ne)običnim, toplim, ljudskim pričama. Nisu nam nikako strane ni one manje ugodne, tužne ljudske sudbine koje je ispisao život, a na koje ukazajući nastojimo povećati osjetljivost javnosti naše životne i radne sredine za potrebe ”malih” ljudi, najbrojnijih i najčešćih slušatelja Radija koji iz srca Slavonije svakodnevno šalje dobre vibracije. Uostalom, osim što govorimo o Đakovu, sa zanimanjem (oduvijek) slijedimo putove Đakovčana, koliko god daleki oni bili, i progovaramo o njima.

  Bitna stavka moderne programske koncepcije kakvu prakticiramo jesu zabavni, glazbeni i ostali mozaični sadržaji. Bez obzira je li riječ o autorski omeđenim dijelovima našeg etera ili neobaveznom i neformalnom zaokruživanju spomenutih programskih elemenata, oni u velikoj mjeri zadovoljavaju potrebe današnjeg slušatelja koji opterećen suludom, brzom i napetom svakodnevicom sve češće ”spas” traži na radijskoj frekvenciji.

  Slušateljima s takvim apetitom Radio Đakovo ponudit će kvalitetan menu cjelodnevnim izborom popularne, hitoidne domaće i inozemne glazbene produkcije, te na taj način sa zadovoljstvom pružiti odmak i predah od ”teških” tema i pretjerane govorancije. Iako se u dnevnom dijelu programa hrvatska i strana glazba na 87,6 i 100,2 MHz vrte u kombinaciji, na svojem su terenu tada nesumnjivo poklonici domaćeg glazbenoga materijala, jer on je u prednosti, dok ljubitelji strane glazbe mogu uživati u večernjim i noćnim satima.

  Prema posljednjim, uostalom kao i onim ranijim pokazateljima iz istraživanja slušanosti, ”Radiju moga grada” u njegovoj koncesijskoj domeni uvjerljivo i realno pripada broj 1, a težište u poslovanju prve đakovačke medijske kuće, danas zasigurno ”Radija u najboljim godinama”, i dalje ostaje na vlastitom informativnom i komercijalnom proizvodu.

  MARKETING 02 MARKETING 03 MARKETING 04 MARKETING 01 MARKETING 08 MARKETING 06

  Blog