Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tvrtka Polion o javnoj rasvjeti u Đakovu: “Ne radi se o redukciji, otklanjamo kvarove”

  Tragom pritužbi naših sugrađana iz različitih dijelova grada o problemima s javnom rasvjetom, obratili smo se vinkovačkoj tvrtki Polion koja održava javnu rasvjetu na području Đakova.
  „Firma Polion od 2003. godine održava javnu rasvjetu u Đakovu, radimo na principu tako da sve po prijavama građana rješavamo. Znači, kako građani prijave, izlazimo na teren i rješavamo kvarove jedan po jedan. Ako trenutno ima nešto što nije riješeno, lako je moguće da nam je promaklo i mi bismo, radi poboljšanja kvalitete voljeli da nam takve informacije dojavite”, izjavila je za naš Radio Valentina Kokošarević, voditeljica javne rasvjete u tvrtki Polion demantirajući tvrdnje da je riječ o redukciji javne rasvjete u Đakovu.
  „Ne, ne radi se o redukciji javne rasvjete, nego se radi isključivo o tome da je nekome nešto promaklo ili informacija nije došla do nas. Svi oni koji primijete kvarove najbolje bi bilo da se jave direktno u tvrtku Polion, na našim stranicama na internetu postoji broj telefona, a kvar je moguće prijaviti i poslije 15 sati, znači izvan radnog vremena moguće je ostaviti poruku, može se i mailom, tako da je najbolje direktno nama  dojaviti  da se neke prijave ne izgube”, poručuju iz tvrtke Polion.

   

  Foto: Tvrtka Polion

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog