Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tjedan psihologije i u Đakovu

  I ove godine đakovačke psihologinje Ivana Sadaić, Marija Jurić i Josipa Hardi pripremaju zanimljiv program u sklopu 15. Tjedna psihologije koji se obilježava od 14. do 20. veljače.

  S obzirom na epidemiološke uvjete, dio programa će biti organiziran online – preko Zoom platforme, a pratit će se iz Gradske knjižnice, dok će drugi dio biti u živo, najavljuju organizatorice.

  Đakovački program Tjedna psihologije otvorit će predavanje na temu „Možemo li se trajno zaljubiti u sebe i život” u ponedjeljak u 18 sati na Zoom platformi, a o tome će govoriti Tanja Pureta, specijalist organizacijske i industrijske psihologije.

  U četvrtak, 17. veljače, također na Zoom platformi u 18 sati, o odrastanju djece danas i roditeljstvu govorit će docentica Bruna Profaca, u petak, 18. veljače, profesorica Nada Anić, također u 18 sati na Zoom platformi, govorit će o ljubavi, partnerstvu i problemima.

  Osim toga, predviđena su i tri događanja u živo; u utorak u 18 sati u Gradskoj knjižnici tribinu za adolescente održat će Mirna Vuksanović, u srijedu u 19:30 Iva Bistrović izvest će psihoedukativnu monodramu jedne 32-godišnje žene pod nazivom „Njeguj se”, a 15. Tjedan psihologije završit će u subotu u 11 sati radionicom pod nazivom „Moja filozofija života” koju će održati Ivana Sadaić.

  Na službenoj Facebook stranici Tjedna psihologije u Đakovu moguće su prijave za sve događaje.

  1 komentar

  1. Pingback: Tjedan psihologije i u Đakovu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog