Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Škola Primijenjene umjetnosti i dizajna u prekrasnom okruženju proslavila 20 godina uspješnog djelovanja

  Sve je bilo prekrasno uređeno, odličan jazz band, dobra hrana, puno velikih umjetničkih imena, bila je to neka ljepša Hrvatska… Tako je osječka Škola primijenjene umjetnosti i dizajna, koju pohađaju i učenici s područja Đakovštine, jučer obilježila 20 godina umjetničkog obrazovanja. Tijekom tih godina stasalo je već nekoliko generacija hrvatskih likovnih umjetnika, a tim povodom u Muzeju likovnih umjetnosti otvorena je izložba radova bivših učenika, danas renomiranih slikara, kipara, arhitekata, kostimografa i modnih dizajnera.
  “Jedinstvena je to prilika da se na jednom mjestu sastanu ljudi koji su prošli istu školu, a danas su istaknuti autori koji kreiraju kulturno-umjetničku scenu”, istaknula je ravnateljica škole Kristina Kopf.

  Otvorenje izložbe najavio je performans studenata Akademije za umjetnost i kulturu pod vodstvom profesorice Maje Đurinović koji je kroz pokret ilustrirao smjerove škole – slikarski, kiparski, grafički, dizajn unutrašnje arhitekture, modni dizajn te aranžersko-scenografski dizajn.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog