Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Novi projekti Udruge KultAkt – Kreativna škola kulture i Mala kreativna škola kulture

  osijek most drava

  Udruga KultAkt organizira projekte Kreativna škola kulture i Mala kreativna škola kulture s ciljem promicanja umjetnosti na prostorima grada Osijeka tijekom lipnja i srpnja 2020.

  Kreativna škola kulture i Mala kreativna škola kulture novi su projekti Udruge KultAkt koji su nastali kako bi u gradu Osijeku povećali broj događaja koji pružaju mladim “amaterskim” umjetnicima mogućnost prezentiranja svojih umijeća i radova te događaja koji su namijenjeni podučavanju djece predškolske i školske dobi o tipovima umjetnosti. Oba projekta nastala su upravo kako bi mladim umjetnicima pružili tu mogućnost te zainteresirali djecu za umjetničke aktivnosti i izražavanje.

  Projektom Kreativna škola kulture mladim umjetnicima pruža se platforma kako bi mogli predstaviti svoj talent građanima grada Osijeka. Cilj projekta je zainteresirati građane grada Osijeka za radove mladih umjetnika te na taj način popularizirati različite vrste umjetnosti, omogućiti umjetnicima širenje njihove publika i pružanje slobode umjetničkog izražavanja kako bi im se omogućila veća prepoznatjivost njihovih talenata, ali i motivirati ih za daljnje napredovanje i predstavljanje svojih radova.

  Projekt Mala kreativna škola kulture sadržajem je namijenjen djeci. Zamišljen je kao skup interaktivnih nastupa i radionica u kojima će djeca imati prilike uživati, ali i educirati se o različitim tipova umjetnosti.

  Kreativna škola kulture odvijati će se prijenosom uživo na službenoj Youtube stranici udruge KultAkt svakog drugog petka u mjesecu, a prvi nastup pod nazivom Jazz u Vašem dnevnom boravku biti će već 19. lipnja 2020. godine, u 18:00h, na kojem će gostovati Antonija Pintarić uz prateću glazbu klavijature Krešimira Križaneca.

  Mala kreativna škola kulture također će se odvijati prijenosom uživo na službenoj Youtube stranici udruge KultAkt svake druge subote u mjesecu. Prvi nastup planiran je za 20. lipnja 2020. godine u 11:00 h na kojem se može očekivati čitanje sadržaja za djecu te dodatni zabavni i poučni sadržaji.

  Sve dodatne informacije i novosti o Kreativnoj školi kulture i Maloj kreativnoj školi kulture možete pratiti na Facebook stranici Škola kulture i na službenom događaju. Za sve upite na raspolaganju vam je službena Facebook stranica Udruge KultAkt ili njihov Instagram profilu.

  Foto: Unsplash

  1 komentar

  1. Pingback: Novi projekti Udruge KultAkt – Kreativna škola kulture i Mala kreativna škola kulture

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog