Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Antivalentinovo zapalilo Dom sportova

  Pod sloganom sloganom ‘Ništa ljubav, Karentinovo svuda’ uz headlinere Let 3, TBF, Edu Maajku i Demolition Group ‘Antivalentinovo 3’, koje je i ove godine svojim budnim okom i savjetima pratio Stari Lisac, u potpunosti je opravdalo sva očekivanja vrhunske rock fešte željne publike i u subotu navečer zapalilo punu malu dvoranu Doma sportova!

  Količina dobre energije osjećala se već od samog početka kad se publika počela okupljati u dvorani, a glazbenu su manifestaciju žestokom svirkom otvorili slovenski Demolition Group. Njihov su nastup iz prvih redova pratili najverniji fanovi i ljubitelji alternativnijeg rock zvuka. Kako se nastup bližio kraju, tako se dvorana Doma sportova sve više popunjavala u iščekivanju nastupa Ede Maajke i pratećeg benda s kojim nastupa u posljednje vrijeme.

  U otprilike sat vremena Edo Maajka napravio je presjek uspješnica iz svih perioda njegove itekako uspješne karijere.  Nastup je započeo s ‘Panikom’, nastavio sa ‘Saletovom osvetom’, ‘Jesmol’ sami’, ‘Ne mogu disat’, sjajnom ‘Od sutra’. U trenutku izvođenja ‘Mater vam jebem’ atmosfera u dvorani postala je užarena, a cijela je dvorana zajedno s Edom skandirala te tri jake riječi. Nastavilo se oriti i dalje uz ‘Jebo Vladu’, ‘No pasaran’, No sikiriki’, a Edo Maajka pokazao je kako njegovi nastupi osim dobrog hip hopa, nude i žestoki zvuk rock fuzije za koje je definitivno zaslužan i njegov novi prateći bend.

  Dom sportova užario se izlaskom TBF-a koji je svojim opuštenim i uvijek pozitivom nabijenim live nastupom publiku rasplesao nizom svojih brojnih uspješnica. Nizali su se tu ‘Mater’, ‘Veseljko’, ‘Grad Spava’, ‘Uvik Kontra’, ‘Genije’, ‘Guzice i Sise’. Odlično raspoložena publika pjevala je u glas zajedno s Mladenom, Sašom i Lukom koje je nosila energija cijelog benda. Iz minute u minutu vidjelo se da jednako uživaju i bend na pozornici i publika u dvorani pa je tako do kraja svirke TBF-a atmosfera u dvorani već dosegla točku usijanja, da bi izlaskom Leta3 eksplodirala!

  Legendarni riječki rockeri otvorili su svoj nastup furiozno s pjesmama ‘Drama’, ‘Pokvarena žena’, ‘999’ i ‘Kontinentio’, a već na ”Profesoru Jakovu” dvorana se uz podršku pirotehnike ‘zapalila’. Publika je u jednom momentu na ‘Dijete u vremenu’ u potpunosti preotela nastup bendu i otpjevala skoro cijelu pjesmu umjesto Prlje, potvrđujući već na pola nastupa još jedan trijumf Leta na domaćem terenu, a kraj je bio još daleko. U velikom finalu premijerno, uz podršku brass sekcije i mariachi sastava El Combo, Let je prvo izveo svoj novi hit ‘Tišu’, a onda i klasik ‘Tazi, tazi’, da bi im se u apsolutnom klimaksu večeri pridružili Saša, Mladen i Luka iz TBF-a u fantastičnoj izvedbi nove verzije kultne rock himne ‘Izgubljeni’.

  Uslijedila su dva bisa uz ‘Ženu varam’, ‘Kurcem u čelo’ i za ‘grande finale’ Nafta, nakon koje je došao trenutak da se na scenu Antivalentinova 3 spusti zavjesa. Sudeći po reakcijama publike i kritike, nitko nije napustio Dom sportova nezadovoljan. Sve je bilo savršeno i na krilima euforije već su se u backstageu nakon koncerta počeli kovati planovi za iduću godinu. Nakon ovako uspješne večeri jedva čekamo Antivalentinovo 4!

  Foto: Goran Berović

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog