Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Najvažniji koncert grupe Detour u Domu sportova: “Možete očekivati spektakl”

  Na najvećem i najvažnijem koncertu u svojoj dosadašnjoj karijeri, koji će se dogoditi 08.12. u Domu sportova, popularna elektro akustik grupa Detour će, uz dobro poznate starije hitove, zagrebačkoj publici predstaviti i nove skladbe s nadolazećeg petog studijskog albuma ‘Tourdetour’ čiji se izlazak očekuje tijekom idućeg tjedna. Na velikom koncertnom spektaklu vizualno i scenaristički pripremljenom kao jedno uzbudljivo dvosatno putovanje, uz podršku visoke produkcije, veseloj petorci pridružit će se i nekoliko gostiju, mogli bi reći sama krema domaće urbane pop scene. Uz drage prijatelje i kolege Aljošu i Tonku iz grupe Pavel, od gostiju su pozvani grupa Headoneast čiji je član i autor Aleksandar Ljiljak poznat još iz doba djelovanja u grupi Yammat, a vjerujemo kako će posebnu pažnju te večeri pobuditi i gostovanje grupe Nipplepeople.

  Prije izlaska Detoura zagrebačka publika će kroz polusatni koncertni nastup imati priliku upoznati beogradsku grupu Ničim izazvan koja već nekoliko godina drži vrhove pozicija radijskog etera u susjedstvu. Njihove skladbe poput ‘O tebi’, ‘Trideset’, ‘Bilo gde’ broje milijunske vjuove, a u pjesmi ‘Glupost’ bilježe suradnju i s grupom S.A.R.S.

  O samom koncertu frontman ove Porinima nagrađivane grupe, Nenad Borgudan kaže:’Jako smo uzbuđeni i nabrijani za sam koncert koji nam je i najveći u ovih 12 godina djelovanja. Potrudit ćemo se da publika kroz naše pjesme tijekom puna dva sata otputuje na neko svoje putovanje, a tome će sigurno pridonijeti i posebno pripremljen vizualni segment koncerta. Probe su u tijeku, gosti su zanimljivi tako da 08.12. možete očekivati pravi spektakl, dobra uvertira i zagrijavanje za predstojeće blagdane’.

  Nakon sjajnih rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrial baru i posljednjeg, ovog Valentinova uz Pavel u K.D. ‘Vatroslav Lisinski’, te uspješnih festivalskih nastupa na Exitu i Sea Staru, jedan od vodećih pop sastava na sceni i miljenici publike i glazbene kritike spremni su za zagrebački Dom sportova!

  Ulaznice po cijeni 90 kuna još se mogu nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

  Eventim.hr

  Dirty Old Shop | Tratinska 18

  Rockmark | Berislavićeva 13

  Dallas Records | Paromlinska 49/1

  Dallas Music Shop Rijeka | Splitska 2A

  Više o koncertu pronađite na Facebook eventu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog