Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Koncert Nene Belana pod zvjezdanim nebom

  Neno Belan & Fiumens velikim open air koncertom pod zvjezdanim nebom, na zagrebačkoj Šalati, 9. lipnja uvest će nas u nadolazeće ljeto, a da bi ovaj veliki koncert bio još spektakularniji pridružit će im se i posebni glazbeni gosti.

  Prvi od njih je Gibonni, jedan iz kruga ‘Splitske dice’ koji sa Nenom, osim dugogodišnjeg prijateljstva, dijeli i kantautorsku fascinaciju Dalmacijom i Mediteranom. Također na velikoj pozornici zagrebačke Šalate nastupiti će i legendarni rockeri iz Županje – Opća opasnost. Osim njih, posebno iznenađenje je Nikolina Belan, kćerka Nene Belana koja će po prvi puta sa Nenom nastupiti baš na ovom, do sada najvećem samostalnom koncertu Belana i Fiumensa u Zagrebu.

   Uz iznimno zanimljive goste, sve njegove obožavatelje očekuje vrhunski glazbeni doživljaj koji će produkcijski biti nastavak vrlo uspješne priče koja je na tragu posljednja dva koncerta u Domu sportova. Za scenski dio koncertne produkcije ponovo će biti zadužena kazališna redateljica Nina Kleflin.

  U toploj lipanjskoj noći Neno Belan i njegovi Fiumensi i ovaj će vas put povesti na nezaboravno putovanje oceanima svojih starih i novih melodija. Uz pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su  “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, “Vino noći”, “Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, “Sunny day” te mnogih drugih, Neno Belan osvojit će vas i novijim singlovima poput pjesme “Zvijezda moga sna” koja je, od premijere na Šibenskom festivalu šansone prošloga ljeta, osvojila domaći eter i vrhove top-ljestvica.

  Službena prodajna mjesta:
  * Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb
  * Dirty Old ShopTratinska 18, Zagreb
  * Dallas RecordsParomlinska 49/1, Zagreb
  * Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2, Rijeka
  * prodajna mjesta Eventima (http://www.eventim.hr/hr/outlets/)
   Eventim.hr –> https://goo.gl/Vt8EbG

  Više o koncertu pratite na Facebook eventu:

  NENO BELAN & Fiumens – 09/06/18 – Šalata

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog