Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ogroman interes za subotnji koncert Plavog orkestra

  Da postoji posebna veza između Plavog orkestra i Zagreba, te zagrebačke publike, već dugo nije tajna. Potvrđuje to i izniman interes za ulaznicama za njihov koncert u velikoj dvorani legendarnog Doma sportova, u subotu 17. veljače.

  Fan pit i Vip ulaznice već su neko vrijeme rasprodane, a ostalo je još samo  vrlo malo ulaznica za sektor tribine, koje će također vrlo brzo biti rasprodane. Zbog želje Plavog orkestra da ovaj koncert održi u istoj dvorani gdje je imao i svoj prvi koncert 1985. godine, kao i zbog dogovora između organizatora i benda da se koncert neće seliti u veći prostor, sasvim je jasno da će se, kao što se i očekivalo, za koncert u Zagrebu tražiti ulaznica više.

  O ovome Saša Lošić kaže: ‘Ovakav, da tako kažem, organski interes za naš koncert nas podsjeća na atmosferu iz 1985. godine, kada smo u Zagrebu najavili naš prvi veliki koncert u okviru turneje “Bolje biti pijan nego star”. Nekako mi se čini da je ljubav Zagreba i Plavog orkestra skrivena, ali jaka. Kao da nekim velikim, nečujnim brodom sigurno putuje kroz vrijeme.’

  Plavi orkestar u Zagreb stiže u sklopu velike ‘Everblue’ turneje, dva dana nakon ljubljanskog koncerta u Areni Stožice. Jedan od najvećih nastupa u sklopu turneje dogodio se prošlog ljeta u Sarajevu, ispred Vječne vatre, gdje je Orkestar nastupio pred 50.000 Sarajlija. Upravo s tog koncerta dolazi i singl i spot ‘Kad ti ljubav ime prozove (live)’, kojim bend najavljuje prvi live album u karijeri.

  Ulaznica za sektor tribine ima još u ograničenim količinama i mogu se kupiti, po cijeni od 130 kuna, na prodajnim mjestima: Rockmark – Berislavićeva 13 | Dirty Old Shop – Tratinska 18 | eventim.hr | Eventim prodajna mjesta 

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog