Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Počeli upisi djece u edukativno-zabavne programe

  Danas počinju upisi u novu pedagošku godinu, odnosno u 5 edukativno-zabavnih predškolskih programa Udruge Slagalica Đakovo. Upisi traju sve do 12. kolovoza od 12 do 13 sati u prostorijama udruge na adresi A. Starčevićeva 15.
  Radionice:
  Edukativna igraonica – održava se tri puta tjedno po tri sata. Ovaj program služi razvoju opće dječje kompetencije – suradnja s vršnjacima, nenasilno rješavanje sukoba, fina i gruba motorika, regulacija osjećaja. Radionica je namijenjena djeci od 3 do 7 godina.

  Spikalica – održava se dva puta tjedno po jedan sat. Namijenjena je djeci od 3 do 7 godina, a služi ranom učenje engleskog jezika.

  Bajkopričalice – održava se dva puta tjedno po dva sata. Ova kreativna radionica usmjerena je na razvoj govora i razgovaranja kroz bajke te scenske prikaze. Potiče samostalnost i kreativnost u izradi rekvizita i lutaka. Namijenjena je djeci od 3 do 7 godina.

  Druženje za djecu s posebnim potrebama i njihove roditelje – održava se dva puta tjedno po jedan sat. Također je namijenjena djeci od 3 do 7 godina.

  Lego igraonica – održava se dva puta tjedno po dva sata. Namijenjena je razvijanju mašte, kreativnosti i fine motorike. Namijenjena je djeci od 5 do 10 godina.

  Isto tako, Udruga Slagalica poziva na Dan otvorenih vrata i otvorenje novog prostora 5. Kolovoza od 10 do 13 sati na adresi Ante Starčevića 15 u Đakovu.

  Dodatne informacije potražite na Facebooku ili na 091 563 1267 (teta Ambra).

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog