Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Održan 2. Street Style Đakovo

  Tuning style Đakovo & Auto-moto klub Venom Slavonija jučer su na velikom parkiralištu iza male crkve organizirali 2. Street Style Đakovo, natjecanje u vizualnom tuningu automobila odnosno preradama učinjenim na istima.

  “Ljudi se natječu u tome čiji auto je ljepši, čiji je niži, čiji ima glasnije zvučnike, čiji ima glasniji auspuh, ljepše felge…to je u biti natjecanje u ljepoti auta. Kako smo došli na ideju za organizaciju ovog događaja? Pa ima tu kod nas par auta koje dečki vole i “lickaju” više nego svoje cure. Prošle godine su oni organizirali 1. Street Style Đakovo. Među njima je bio i moj prijatelj Ivan Prskalo pa me pitao da mu pomognem u organizaciji,” rekao je jedan od organizatora Filip Pranjković.

  Na ovogodišnjem natjecanju je sudjelovalo oko 70 automobila iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, dok je na prošlogodišnjem đakovačkom Street Stylu bilo četrdesetak automobila, kazao je Pranjković dodavši da su reakcije posjetitelja uglavnom pozitivne, a da je organizacija trajala oko mjesec dana.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog