Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Legalni pokušaji komunikacije u tišini: Hvala na podršci!

  Poštovani sugrađani,

  kako svakoga dana primamo Vaše pozive kojima nam, uz čuđenje i zgražanje na ovo što nam čini gradska vlast, pružate nesebičnu podršku i potporu s upitom što Vam je činiti, spremni i na prosvjede i sve druge demokratske aktivnosti, jer ste odlučni u namjeri da ne dopustite da se Vaš Radio Đakovo ugasi.

  Mnogi, zbunjeni od ove nebulozne priče i nedovoljnog poznavanja onog  što nam se zapravo događa,  nakon određenih javnih istupa nazivaju i pitaju: “Pa jel´ to još traje?”

  Da, poštovani, to traje do okončanja presude ili našeg izmirenja imaginarnog duga prema Gradu Đakovu, čiji motiv samo oni znaju.

  Još jednom Vas želim upoznati da Radio Đakovo nema, niti je ikad u zadnjih 20 godina imao financijskih problema u svom redovitom poslovanju, već smo se sada našli u zoni sumraka zahvaljujući gradskoj vlasti, koja nas tereti za iznos od oko 230 000 kuna na ime najma za bivše prostorije u kojima Radio nije od ožujka 2011. godine, o čemu smo uredno izvijestili, a što konačno znaju svi, pa i oni koji nas tuže.

  Kako su svi naši dosadašnji legalni pokušaji komunikacije s gradonačelnikom ostali u tišini, iz odgovornosti prema radiju i zahvalnosti i obvezi prema Vama, Vašoj potpori i inicijativi, poštovani slušatelji, naš plan aktivnosti uskoro ćemo objaviti.

  Uz veliku zahvalu i poštovanje,

  Vaš Radio Đakovo

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog