Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dan otvorenih vrata Ekonomske škole

  “Kreativnost i praktična primjena stečenih znanja i vještina” tematsko je opredjeljenje ovogodišnjeg Dana otvorenih vrata kojim Ekonomska škola braća Radić nastoji popularizirati svoj rad i još više se približiti učenicima osmih razreda osnovnih škola u okruženju i njihovim roditeljima.
  To će se nastojati pokazati danas kroz redovnu nastavu i izvannastavne aktivnosti, projekte i akcije koje su svakodnevnica u životu škole. Predviđena su razna događanja: od sajma vježbeničkih tvrtki koje će vrednovati i ocjenjivati poduzetnici našega grada, preko projekata domaćih i međunarodnih, brojnih humanitarnih akcija, do scenskih slika, igrokaza, zanimljivih pokusa i druženja s nastavnicima u učenicima.
  Iz Ekonomske škole je i sljedeća informacija.
  U Valpovu je održano međužupanijsko natjecanje za učenike komercijaliste, a đakovačku Ekonomsku školu predstavljali su učenici 4.k1 i 4.k2 razreda. Učenici raspodijeljeni u timove od tri učenika imali su zadatak izraditi kalkulaciju, ponudu na stranom jeziku i prezentaciju o tvrtki te prezentirati osnovanu tvrtku.
  Đakovački komercijalisti, kojima je to bilo prvo sudjelovanje na takvom natjecanju, ostvarili su zapažen rezultat, odnosno 3. i 4. mjesto. Mentorica učenika je Mirele Fekete.

  Foto: Arhiva RĐ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog