Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Općini Punitovci kanalizacija najveći problem

  Župan Vladimir Šišljagić posjetio je danas Općinu Punitovce, gdje je s načelnicom Jasnom Matković i njezinim suradnicima održao radni sastanak o planiranim projektima i aktualnom stanju u općini.
  Najveći problem u Općini je izgradnja kanalizacijske mreže, naglasila je načelnica. Ugovor sa Hrvatskim vodama o izgradnji potpisan je prije više od tri godine u omjeru sufinanciranja 90 posto Vode i deset posto Općina, a investicijom vrijednom 16,5 milijuna kuna trebala je biti obuhvaćena cijela općina izuzev Krndije. Radovi su započeti u Jurjevcu, a nakon toga su stali, a trebali su biti gotovi do rujna ove godine, izvijestila je načelnica naglasivši također da je Općina pokušala na različite načine pokrenuti nastavak radova.
  Bilo je riječi i o projektima koji se financiraju iz Programa ruralnoga razvoja gdje će Županija, kako je rečeno, logistički, savjetodavno pomagati kod pripremanja i realizacije. Osječčko-baranjska županija je u posljednje tri godine uložila 370 tisuća kuna u društvene domove na području Općine Punitovci, a s tim u vezi istkanuto je da je prioritet obnova doma u Jurjevcu gdje je potrebno 970 tisuća kuna.
  Prioritet je i obnova i uređenje područne škole u Jurjevcu gdje će Županija također pomoći.

  Foto: M.M.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog