Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Neno Belan & Fiumens u zagrebačkoj Tvornici 6. i 7. veljače!

  Zahvaljujući tradicionalnim koncertima za Valentinovo koje već godinama održava u Zagrebu, Neno Belan je sa svojim pjesmama postao trubadur ljubavi koji provjereno donosi vrhunsko glazbeno i romantično iskustvo!

  Kao što se već zna, nakon rasprodanih koncerata u Domu Sportova i dvorani Vatroslava Lisinskog, Neno Belan i Fiumens vraćaju se na mjesto gdje je sve započelo – u Tvornicu Kulture, gdje će održati dva velika koncerta 6. i 7. veljače u organizaciji Dallas Recordsa i Mars Musica.

  ”Ugostit ćemo i nekoliko jakih imena, premda još nećemo otkrivati detalje, a radimo i zanimljiv koncept plugged-unplugged koncerta. Prvi će dio koncerta biti sličan prošlogodišnjem u Lisinskom, čista akustična svirka uz prošireni sastav – Mediteranski orkestar, a na polovici koncerta prijeći ćemo na električne instrumente i malo ‘zapapriti’ atmosferu.” izjavio je nedavno Neno Belan.

  Osim poznatih hitova kao što su „Rijeka snova“ i „Vino noći“ ili ne tako davnih hitova “Daj mi, daj” i “Anđela, anđele”, Neno Belan će publici u Tvornici predstaviti i svoj novi singl „Jer pjesma je dio nas“ s kojim je nastupio na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

  S obzirom da ove godine slavi točno 30 godina od izlaska prvog singla, Neno Belan ima razloga osjećati se nevjerojatno jer je u svojoj dugogodišnjoj profesionalnoj karijeri svojim kvalitetnim pjesmama obilježio živote mnogih ljudi. Napominje kako je svaka od tih dekada imala svoja obilježja i bila manje ili više uspješna, no ne žali ni za čim i pamti samo najbolje!

  O tome kako se osjeća kada njegove pjesme dopru do brojne publike, Neno kaže:
  ”Zamislite sad kako je to kad vi svoje misli i osjećaje prenesete u pjesmu, a one dodiruju toliki broj ljudi, oni žive te pjesme. To je jedan nevjerojatan osjećaj. Naravno, nikako onaj koji me plaši već, naprotiv, uzdiže me direktno u nebo”

  U Tvornici 6. i 7. Veljače, Belan će još jednom pokazati zašto je već godinama jedan od najslušanijih autora i izvođača koji potpuno razumije svoju publiku i uvijek je iznova osvaja svojim pjesmama.

  Stoga, požurite u Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7), u Dirty Old Shop (Tratinska 18) ili potražite svoje ulaznice u sustavu Eventima i na vrijeme osigurajte svoje mjesto na jednoj od Belanovih valentinovskih koncertnih poslastica, jer sasvim je sigurno da će se, kao i svake godine, za ove koncerte tražiti karta više.

  Cijene ulaznica

  Do 5. veljače 2015. / 90 kuna

  Na dan koncerta / 110 kuna

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog