Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • TSK i Ante Gelo u “Ako te volim”

  Tamburaši slavonske krvi (TSK), mladi su i uspješan sastav koji aktivno nastupa već punih 6 godina, a nakon 4 izvrsna singla, donose novu pjesmu ljubavne tematike, jednostavnog, ali emotivnog naziva „Ako te volim“.
  Novu pjesmu snimili su u suradnji s poznatim gitaristom i skladateljem Antom Gelom. Autor glazbe je Damir Bačić, autor teksta Uršula Tolj, a za aranžman pjesme zaslužni su Željko Nikolin i Ante Gelo.

  „Ovo je prvi puta da imamo gosta na svojoj pjesmi, radili smo s Antom Gelom, jednim od najboljih gitarista u Hrvatskoj. Suradnjom smo jako zadovoljni i nadamo se da neće stati na ovome“. – kažu TSK

  „Ako te volim“ publici će prvi puta uživo biti predstavljena ovog petka 30. siječnja u Županji kada TSK nastupaju na 10. festivalu Šokačke pisme. Na tom su festivalu do sada nastupili već dva puta i oba su puta osvojili nagrade.
  Nova pjesma „Ako te volim“ će se uz dosadašnje četiri: „Nemir“, „Kao ringišpil“ , „Komadić vjetra“ i „To nisam ja“, naći na njihovom prvom studijskom albumu koji se očekuje ove godine.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=VHMsF8EJ5vY&[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog