Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Neno Belan u Domu sportova obilježava 30 godina karijere

  30 GODINA KARIJERE, 30 GODINA OD OBJAVE PRVOG ALBUMA ĐAVOLA „LJUBAV I MODA“ I 30 GODINA OD PRVOG KONCERTA U KULUŠIĆU

  Manje od tjedan dana dijeli nas od velikog obljetničkog koncerta Nene Belana u zagrebačkom Domu sportova. Trostruko obilježavanje velike karijere ovog sjajnog Splićanina upotpunit će i najavljene gošće – Josipa Lisac, Zorica Kondža i Maja Posavec. S Josipom će Belan nastupiti prvi put u karijeri, dok će sa Zoricom Kondžom izvesti njihov zajednički hit ‘Do posljednjeg daha’, a s Majom Posavec aktualni hit i tjednima najemitiraniju pjesmu u domaćem eteru ‘Tvoj glas’.

  Koncert će biti podijeljen na tri dijela – prvi donosi izvedbu cijelog albuma ‘Ljubav i Moda’ i to na originalnim instrumentima na kojima je album i snimljen, nakon toga slijedi akustični dio koncerta, a Belanu i Fiumensima na sceni će se pridružiti Mediteranski orkestar, koji će i ovoga puta na sceni brojati 17 članova, uključujući i klapu. Posljednji dio koncerta donosi električnu svirku, šetnju kroz najveće hitove Belana i Fiumensa, uz tri spomenute glazbene gošće, Josipu, Zoricu i Maju. Cijeli koncert pratit će i nostalgične videoprojekcije te posebna scenografija koja će nas vratiti u vrijeme pedesetih i šezdesetih godina, a koje su i bile inspiracija za prvi album Đavola ‘Ljubav i moda’.

  Veliki koncert pod nazivom ‘LJUBAV I MODA – 30 GODINA’ održat će se u subotu, 27.02.2016. u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu. Kao i uvijek za Belanove koncerte, i za ovaj vlada veliki interes, pa pozivamo sve da nabave svoje ulaznice na vrijeme, po povoljnijoj cijeni u pretprodaji od 95 kuna. Na dan koncerta cijena ulaznice bit će 110 kn. Kupiti ih možete u sustavu Eventima, u Dallas Music Shopu u Rijeci i u Dirty Old Shopu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog