Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • “Pođi na put” Fluentesa i Jelene Radan

    „Pođi na put“ peti je singl slavonskog banda Fluentes u kojem udružuju vokalne snage s vrsnom glazbenicom Jelenom Radan. U ovom novom glazbenom ‘paketu’ donose nam gorku, a istodobno dirljivu i sjetnu pjesmu o odlasku, pronalasku nekog boljeg sutra, negdje dalje.
    Pjesmu je napisao sam frontman banda, Goran Bošković, s posvetom bliskom prijatelju koji je, suočen s nemogućnošću pronalaska posla, u to vrijeme napustio rodni kraj i otišao u Irsku…

    Jednostavan video za dirljivu melodiju i priču pjesme „Pođi na put“ pogledajte na linku:

    [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=88WwYRpZelc[/embedyt]

    ‘Iz mene je izašla ova pjesma koja eto, unatoč svim godinama koje su iza nje, izgleda kao da je napisana jučer. Novi život pjesma je dobila par godina kasnije kada ju je Jelena čula, i dirnuta pričom iza nje, predložila da napravimo zajednički koncert. “Pođi na put“ spontano smo otpjevali kao da ju pjevamo godinama. Od tada je pjesma postala dijelom našeg prijateljstva, druženja te je pokrenula suradnju na njenom albumu Voyage.’ – priča Goran o nastanku pjesme i njenom ponovnom ‘rođenju’ te poznanstvu s Jelenom Radan koja se osvrće na suradnju s Fluentesom:
    ‘S Goranom sam uvijek lijepo surađivala, još od albuma ‘Novi dan’, pa sve do albuma ‘Voyage’ na kojem je napisao pjesmu „Taking you back“, te sve tekstove na engleskom. Kad me pozvao da otpjevamo „Pođi na put“ još prije par godina na koncertima, dobivali bismo prekrasne reakcije publike. Drago mi je što je snimljena te tako ima mogućnost da dopre do šireg kruga slušatelja… Nadam se da je pravo vrijeme da se pjesma zavrti i želim joj dug život…’

    Kruno, Matija, Goran i Andrej uz Jelenu na novoj pjesmi imaju i niz gostujućih glazbenika; violinistica Ana Vlainić svojom violinom obojala je melanoklijom ovu neobičnu i nadasve upečatljivu pjesmu, Filip Pešut odsvirao je akustičnu gitaru, te Željko Nikolin klavir – i svaki na svoj način dodali su emociju kojom je prožeta ova suradnja.

    Pođite na glazbeni put uz zvuk Fluentesa…

    Izvor: menart.hr

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog