Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osnovnoj školi Drenje 1000 eura za projekt “Uvjeti korištenja društvenih mreža – znaš li što prihvaćaš?”

  Vijeće za elektroničke medije donijelo je Odluku o dodjeli novčanih sredstava po Javnom pozivu za sufinanciranje projekata na temu poticanja medijske pismenosti.

  Na listi od 23 najbolje ocijenjena projekta, od ukupno 114 pristiglih projektnih prijedloga, nalazi se i Osnovna škola Drenje. Riječ je o projektu “Uvjeti korištenja društvenih mreža — znaš li što prihvaćaš?” (“Terms and Conditions – I Accept”) čiji je cilj edukacija učenika u području kritičkog razmišljanja prilikom korištenja društvenih mreža s naglaskom na uvjete korištenja.

  Agencija za elektroničke medije dodijelit će Osnovnoj školi Drenje za ovaj projekt 1.000 eura. Projektni partner tijekom održavanja predavanja i radionica bit će Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

  Brojni novonastali digitalni materijali bit će objavljeni na mrežnoj stranici škole kako bi svim sudionicima odgojno-obrazovnog procesa mogli pružiti potrebno vodstvo i podršku u korištenju društvenih medija. Voditelji projekta su učiteljica hrvatskoga jezika Mihaela Topić, knjižničarka Vlatka Štrk, učitelj informatike Goran Podunavac i psihologinja Marija Jurić.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog