Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Učenici Strukovne škole osvojili zlato i srebro na sajmu u Ljubljani

  Srednja strukovna škola Antuna Horvata nastupila je jučer (15. veljače 23.)  u Ljubljani na međunarodnom sajmu  Više znanja za više  turizma (Več znanja za več turizma) za srednje škole, namijenjenom  turističkom razvoju mjesta odakle dolazimo  i lokalne zajednice, u

  organizaciji Turističkog saveza Slovenije.

  Ovaj 20. sajam je održan pod nazivom MLADI SU ZA SPORTSKI TURIZAM, a  tema je bila  SPORTSKA ISKUSTVA OBOGAĆUJU TURIZAM MLADIH.  Srednjoškolci i studenti dobili su zadatak iznijeti vlastite ideje  kako sportsko događanje u svom mjestu začiniti turističkom ponudom za

  mlade, bilo da se radi o natjecateljima, posjetiteljima ili turistima.

  Srednja strukovna škola Antuna Horvata je prijavila za sudjelovanje  projektom „Energija pobjednika.“ U sklopu projekta snimljen je   promotivni spot i prezentiran projekt „Energetskih kuglica za  sportaše. U projektu su sudjelovali učenici i učenice iz više struka  te njihovi nastavnici i nastavnice:  fotografi, školska ekipa  odbojkaša koja je izborila plasman na državnu završnicu, nastavnici  TZK i stranih jezika, učenici i nastavnici iz ugostiteljstva i   prehrane i  drugi.

  U Ljubljani su Školu predstavljali učenici  kuhari/kuharice iz trećeg razreda: Slavica Zeko, Marina Pavlović,  Lovro Šimundić, Danijel Kranjčec, Jana Kranjčec i Branimir Stojaković.

  Osim prezentacije proizvoda na izložbenom prostoru, učenici su  prezentirali projekt na engleskom jeziku. Za predstavljanje na sajmu  po ocjeni stručnog povjerenstva Škola je osvojila  Srebrno priznanje.

  Međutim, na glasovanju za najbolji promotivni spot Škola je osvojila  Zlatno priznanje, čemu je pridonijela i velika potpora djelatnika i učenika, ali i brojnih  Đakovčana i Đakovčanki ,ne samo u gradu već  doslovce širom svijeta koji su glasovali za spot škole.  Potporu su  dali i škole partneri iz Hrvatske i inozemstva a posebno iz partneri  Regionalnog centra kompetentnosti VirtuOsa, koji su financirali nastup  Škole u Ljubljani i dali svu potrebnu potporu.

  Foto: Ustupljene fotografije

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog