Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Udruga Svjetlost kroz program “Zaželi – U potrebi zajedno” skrbi o 105 korisnika

  Danas je održana uvodna konferencija prigodom početka provedbe programa Zaželi – U potrebi zajedno, koji provodi Socijalno humanitarna udruga Svjetlost Đakovo. Projekt se provodi u ukupnom trajanju od 8 mjeseci sa 17 zaposlenih žena, od kojih je njih 15 zaposleno na neposrednoj pomoći korisnicima u trajanju od 6 mjeseci.

  Uvodno je o projektu govorila predsjednica udruge i voditeljica Ivka Piplica, istaknuvši dobre rezultate i višestruku korist za društvenu zajednicu koju je program Zaželi pokazao u prve dvije faze na području zapošljavanja teže zapošljive skupine žena, te skrbi o starijim, nemoćnim i bolesnim osobama. Potvrđuje to i podatak, kako je istaknula Piplica, da je broj krajnjih korisnika već u prvim danima provođenja, s početnih 90 zbog velike potrebe porastao na 105.

  Veliko zadovoljstvo projektom i radom zaposlenica izrazile su i korisnice Slavica Kalman i Marija  Knezović.

  Projekt Zaželi – U potrebi zajedno Udruge Svjetlost financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda u iznosu 98.142,28 eura, a trajat će do 20. kolovoza. Partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb Đakovo.

  Foto: Ustupljene fotografije

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog