Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanin na osječkoj Južnoj obilaznici vozio 169 km/h

  U razdoblju od 30. prosinca 2022. godine do 1. siječnja 2023. godine na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 14 vozača osobnog automobila i 2 biciklista koji su bili pod utjecajem alkohola.

  Osim alkohola, evidentirano je još 111 prekršaja od kojih 55 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 22 nekorištenje sigurnosnog pojasa, sedam nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, jedno upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje i 26 ostalih prekršaja.

  Najveća prisutnost alkohola evidentirana je 1. siječnja 2023. godine u 19,44 sati, na graničnom prijelazu Batina, kada je nadzoru prometa zaustavljen 44-godišnjak iz Belog Manastira, koji je upravljao osobnim automobilom. Vozaču je evidentirana koncentracija od 1,83 promila alkohola u krvi te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650,00 EUR ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih bodova.

  Jučer u 15,44 sati na Južnoj osječkoj obilaznici u prekoračenju brzine kretanja vozila zaustavljen je 51-godišnjak iz Đakova, koji je upravljao osobnim automobilom. Vozač se kretao brzinom od 169 km na sat, na dijelu ceste izvan naselja gdje je brzina ograničena prometnim znakom na 90 km na sat.

  Za počinjeni prekršaj izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 660 EUR, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 1 mjesec i 3 negativna boda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog