Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Berberović zbog neaktivnosti proziva predsjednicu Odbora za ravnopravnost spolova

  Marko Berberović, vijećnik Mladih za Đakovo, javno se obratio predsjednici Odbora za ravnoprovnost spolova iskazujući zabrinutost i ljutnju neaktivnošću Odbora.

  “Poštovana gospođo Goluža, javljam Vam se budući da ste predsjednica Odbora za ravnopravnost spolova te Vam ovom prilikom želim iskazati zabrinutost i ljutnju neaktivnošću Odbora.

  Naime, na prvoj sjednici koja je održana krajem veljače razgovarali smo o budućim aktivnostima te sam naveo kako bismo kao Odbor osim Dana žena trebali obilježiti i druge datume koji promoviraju ravnopravnost spolova između kojih sam izdvojio:

  22.09. Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama,

  11.10. Međunarodni dan djevojčica,

  15.10. Međunarodni dan ruralnih žena

  te 19.11. Međunarodni dan muškaraca koji je još pred nama.

  Do današnjeg dana, 26. listopada, osim što smo dijeljenjem ruža obilježili Dan žena, nismo imali niti jedan sastanak, a kamoli da smo proveli nekakvu aktivnost koja pridonosi ravnopravnosti spolova. Molim Vas da obavijestite mene, ali i zainteresiranu javnost zašto se Odbor ne bavi svrhom zbog koje je i osnovan. Vjerujem da ste “zatrpani” svojim poslom i stranačkim obavezama, ali želim Vam reći da nismo izabrani na prošlogodišnjim izborima da jednom u tri mjeseca dođemo na sjednicu Gradskog vijeća te poslušno dižemo ruke, već da svakodnevno radimo za dobrobit Grada i naših sugrađana”, navodi se u obraćanju predsjednici Odbora za ravnopravnost spolova Marka Berberovića, vijećnika Mladih za Đakovo i člana Odbora.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog