Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Održana završna konferencija projekta „Aktivna starost u Općini Viškovci”

  U četvrtak 29.09.2022. je održana završna konferencija projekta “Aktivna starost u Općini Viškovci” koji je u protekle dvije godine provodila Općina Viškovci u suradnji s partnerom Župom Sv. Mateja, apostola i evanđeliste, Viškovci.

  Projekt „Aktivna starost u Općini Viškovci“ u sklopu javnog poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – FAZA I u potpunosti je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativni učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Nositelj projekta je Općina Viškovci. Trajanje projekta je dvije godine, a ukupna vrijednost projekta je 1.497.975,00 kn. Projektom se poboljšava kvaliteta života 80 osoba treće životne dobi s područja općine organiziranjem programa i svakodnevnih radionica (psihosocijalne, komunikacijske, rekreativne, društvene, kreativne itd.), te pružanje usluga koje su nužne za obavljanje dužnosti i potreba starijih osoba.

  Za vrijeme projekta organizirane su radionice s ciljem prijenosom dobre prakse u potpomognutim područjima – Općina Tovarnik, Općina Oprisavci i Općina Jakšić. U sve tri općine su korisnici projekta zajedno sa zaposlenicima pokazali sve ono što su radili dosad te svoje znanje prenijeli domaćinima. Suradnju smo nastavili i dalje te smo ugostili Maticu umirovljenika Općine Jakšić.

  Uz zaposlenike na projektu koji su predstavili osnovne rezultate projekta , prigodan govor je održao i načelnik Općine Viškovci Petar Zorić koji se zahvalio zaposlenicima i korisnicima te istakao da se nada da će projekt uskoro krenuti opet. Nakon toga, korisnici projekta iznijeli su ono kako su oni doživjeli projekt te što su naučili za vrijeme projekta.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog