Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Broj smrtno stradalih u prometu u ovoj godini povećao se za 100 posto

  U razdoblju od 1. siječnja do 19. lipnja ove godine na području Policijske uprave osječko-baranjske u cestovnom prometu ukupno je 10 osoba smrtno stradalo, što je više za pet osoba ili 100,00% u odnosu na isto razdoblje 2021. godine.

  U tri prometne nesreće smrtno su stradale četiri osobe ili 40 posto od ukupno smrtno stradalih osoba u kojima su počinitelji imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Od šest sudionika koji su smrtno stradali njih pet ili 83,3 posto nije koristilo sigurnosni pojas.

  U istom razdoblju ove godine 60 osoba je zadobilo teške tjelesne ozljede, što je više za 25 osoba ili 71,42 posto u odnosu na prošlu godinu.

  Policija poziva i upozorava sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise jer na takav način doprinose kako osobnoj tako i sigurnosti ostalih sudionika u prometu.

  Isto tako, pozivaju građane da oinigbz pri detektiranju vozača koji svojim rizični ponašanjem u prometu teško ugrožavaju ostale sudionike.

  Policijski službenici će i nadalje vršiti pojačani nadzor prometa poradi utvrđivanja prometnih prekršaja koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica u istima, posebno četiri „ubojice“ u prometu, tj. vožnja pod utjecajem alkohola, nepropisna brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog