Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Otvorenim pismom reagirao prozvani Mile Kaselj

  Na Univerzalovo priopćenje otvorenim pismom reagirao je prozvani Mile Kaselj.

  Ovih dana smo svjedoci konstantnog širenja laži i objeda na moj račun od strane gospodina Stjepana Ripića te njegovog besramnog i sramotnog vršenja pritiska na rad pravosudnih institucija.

  ….imenovani je vjerovatno frustriran i činjenicom da su protiv njega također u tijeku izvidi za više teških kaznenih djela.

  No, krenimo redom od kaznenih prijava koje gospdin Ripić često voli spominjati u svojim plaćenim oglasima u različitim tiskovinama i facebook oglasnicima. Naime, činjenica je da je gosp. Ripić protiv mene podnio više kaznenih prijava, a koje sve u suštini predstavaljaju lažno prijavljivanje i zloupotrebu pravosudnih institucija jer su sve prijave koje je podnio do sada ili odbačene ili sam oslobođen od neosnovanih optužbi gosp. Ripića. Presuda na koju se poziva gospodin Ripić donesena je u moju korist, a teret svih troškova koji iznose oko 200 tisuća kuna morat će platiti Univerzal d.o.o, a uz to meni nepozanti iznos unaprijed je već i platio dvojici odvjetnika,JEDAN IZ Osijeka a jedan iz Zagreba, a prema informacijama koje su mi dostupne navodno na trošak Univerzala d.o.o. zatupa i zamjenika gradonačelnika Antuna Galića u njegovim privatnim tužbama.

  Nadalje, potrebno je spomenuti kako je gosp. Ripić do sada izgubio i sve radnopravne sporove koje sam ja i drugi radnici pokrenuli jer smo dobili otkaze uslijed političke odmazde te je na odvjetnike koji su ga zastupali potrošio više stotina tisuća kuna, a što naravno pokušava sakriti i ne želi odgovoriti koliko je do sada novaca na trošak Univerzala d.o.o. isplatuo na objesno parničenje u sporovima za koje se unaprijed znalo da se ne mogu dobiti jer su bili uvjetovani isključivo diskriminacijom po političkom opredjeljenju.

  Isto tako, u tri i pol godine gosp. Ripić nije smislio niti pokrenuo niti jedan projekt koji bi tvrtki i gradu donio neku dodatnu vrijednost ili profit nego je samo plagirao sve moje ideje.

  U tri i pol godine  godine koliko ste nezakoniti direktor jer nikada niste izabrani na natječaju jer ne ispunjavate uvjete jer nemate VSS, za tvrtku i grad niste ništa napravili osim što ste u firmu „uhljbebili“ rodbinu, kumove i prijatelje vaših gazda iz HDZ-a te ste ostavili više milijunske troškove za izgubljene parnice i lažno podnesene kaznene prijave.

  Grdno se varate i podcjenujete naše sugrađene ako mislite da vas nisu prozreli i da svi ne vide da ste samo obični plagijator i poslušnik bez ikakvog osobnog i profesinalnog i integriteta”, kaže, između ostalog,  u svom otvorenom pismu Mile Kaselj reagirajući na tvrdnje iz Univerzala.

  Foto: Arhiva RĐ

  omentara

  1. Pingback: Otvorenim pismom reagirao prozvani Mile Kaselj

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog