Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • UPRAVLJAO AUTOMOBILOM S 4,90 PROMILA

  Jučer, 20. siječnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 2 vozača koja su imala nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 13,15 sati, u Bocanjevcima, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 54-godišnji hrvatski državljanin. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 4,90 grama po kilogramu.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U 19,05 sati, u Dardi, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozač bicikla 63-godišnji hrvatski državljanin iz Darde, uslijed alkoholiziranosti, stanju i uvjetima na cesti sletio je s kolnika. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,96 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Za počinjene prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 1 500 kuna.

  Tekst i foto: PU OBŽ

  1 komentar

  1. Pingback: UPRAVLJAO AUTOMOBILOM S 4,90 PROMILA

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog