Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Udruga uzgajivača holstein goveda prikupila 25 tona stočne hrane za Banovinu

  Udruga uzgajivača holstein goveda Osječko-baranjske županije, kako doznajemo od predsjednice Lidije Pavić, uputila je danas donaciju stočne hrane poljoprivrednicima s Banovine.

  „Na temelju informacije iz Ministarstva poljoprivrede da stočari na Banovini nemaju dovoljno mljevene hrane odlučili smo da ćemo prikupiti sredstva, dogovorili se i svi članovi su donirali koliko tko može i skupili sredstva za 25 tona hrane koja je jutros upućena za Glinu i Petrinju. Imam informaciju da je već istovarena i sutra i prekosutra će ljudi na terenu to dobiti za svoju stoku. Osjećamo se lijepo da smo napravili nešto dobro i korisno”, izjavila je za naš Radio predsjednica Udruge uzgajivača holstein goveda OBŽ Lidija Pavić.

  U prikupljanje pomoći uključili su se svi članovi udruge, odnosno njih 15-ak, a spremni su, kako kaže predsjednica, pomoći i na drugačiji način.

  „Pratit ćemo situaciju, voljni jesmo uskočiti i u neke druge vidove pomoći s vremenom, odnosno s doniranjem stoke za obnovu tamošnjeg potencijala”, krako je dodala predsjednica.

  Foto: Udruga uzgajivača holstein goveda OBŽ

  1 komentar

  1. Pingback: Udruga uzgajivača holstein goveda prikupila 25 tona stočne hrane za Banovinu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog