Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Korona poremitila uvođenje produženog boravka u Goranovoj školi

  Koronapandemija poremetila je uvođenje programa produženog boravka u Osnvnoj školi „Ivan Goran Kovačić”, doznajemo od ravnatelja Ante Andabaka.

  Na početku ove nastavne godine imali smo dovoljan broj zainteresiranih roditelja, dvije prilične skupine od dvadesetak učenika i mislio sam da će se to ponoviti, ali sad, zahvaljujući koroni, baš i nije toliki broj zainteresiranih. Objavio sam fotografije tih učionica i još jednom pozivam sve zainteresirane roditelje učenika od 1. do 4. razreda koji žele upisati svoje dijete u program produženog boravka koji nudi Goranova škola, jer ne postoji niti jedan drugi razlog zašto produženi boravak ne bi počeo u Goranovoj školi osim dovoljnog broja zainteresiranih učenika. Podsjećam, mi smo škola koja radi u dvije smjene i nama su potrebne, zaparvo, dvije skupine kako bismo izbjegli određene probleme koje možemo imati. Produženi boravak podrazumijeva ostanak učenika u školi nakon nastave ili, ako su poslijepodnevna smjena, onda u prijepodnevnoj, dakle, pod nadzorom učiteljice, pisanje domaće zadaće, trenuci za odmor, igru, hrana, naravno kuhana koja će biti organizirana dostavom jer nemamo vlastitu kuhinju za pripremu takvih obroka. Učenici bi, dakle, bili zbirnuti dok roditelji rade ili, ako roditelj ima baš želju ostaviti dijete u školi kako bi bilo pod stručnim nadzorom. Cijena produženog boravka je 400 kuna mjesečno, kao i u drugim školama”, objašnjava Andabak.

  Nije se, nažalost, ponovila zainteresiranost roditelja s početka ove nastavne godine kada smo imali prijavljenih učenika za dva odjeljenja, pa, evo, koristim i ovu priliku da pozovem roditelje koji su bili zainteresirani da nam se ponovo jave kako bismo imali dva odjeljenja. Želja nam je svima da produženi boravak u Goranovoj školi zaživi što prije”, zaključuje ravnatelj Ante Andabak.

  1 komentar

  1. Pingback: Korona poremitila uvođenje produženog boravka u Goranovoj školi

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog