Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Ripić zbog počinjene milijunske štete treba podnijeti ostavku”

  Na očitovanje iz Univerzala reagirao je gradski vijećnik Goran Soldo.

  Budući da Stjepan Ripić javnosti ni danas, mjesecima nakon što je gradski komunalac pravomoćno izgubio brojne sporove nije odgovorio koliko je svojim nezakonitim odlukama o izvanrednim otkazima oštetio gradski komunalac -pozivam ga da to napokon učini javno i transparentno kao i da predoči javnosti koliko je točno novca građana potrošio na angažman čak 5 odvjetnika iz Zagreba, Osijeka i Đakova”, ističe u svojooj reakciji Soldo.

  Nikada nisam rekao da je Ripić nezakonitim odlukama u mom sporu koji sam osobno pokrenuo i pravomoćno dobio protiv Univerzala oštetio za milijun kuna nego sam rekao da je riječ o ukupnim troškovima s obzirom da je isti donio čitav niz nezakonitih oduka, otkaza, prekršaja i drugo”, navodi Soldo.

  Podsjetit ću da si Ripić, iako bez završenog fakulteta, bez visoke stručne spremne, daje za pravo objašnjavati i komentirati pravomoćne presude Vrhovnog suda uspoređujući ih sa svojim nepravomoćnim i neutemeljenim optužbama”, navodi se u priopćenju.

  Budući da je Ripić sam donosio nezakonite odluke i dalje ga pozivam da nakon što javno objavi koliko je to koštalo Univerzal, da štetu koju je počinio svojim nezakonitim odlukama sada plati iz svog džepa, a ne da njegove rabote sada plaćaju radnici Univerzala i građani.

  Uz to, pozivam istog na sučeljavanje i neka napokon javnosti javno objasni svoja prava koja crpi iz gradskog komunalca i neka konkretno navede što sam u svom priopćenju od jučer netočno naveo”, zaključuje Goran Soldo uz konstataciju da Ripić zbog počinjene milijunske štete treba podnijeti ostavku.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog