Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pet preminulih, 18 novopozitivnih

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije testirano je 214 uzoraka od kojih je 18 bilo pozitivno na koronavirus, objavio je Županijski stožer  civilne zaštite.

  Sa šireg područja Osijeka je sedam novopozitivnih osoba, po tri s područja općine Magadenovac i grada Đakova, dvije iz Donjeg Miholjca, a po jedna novopozitivna osoba je iz Bilja, Gorjana i Našica.

  Na bolničkom liječenju nalaze se 103 osobe oboljele od COVID-19, i to 66 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 12 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 37 pacijenata s tim oboljenjem.

  Tijekom posljednja 24 sata preminulo je pet osoba s područja Osječko-baranjske županije u dobi od 43 do 83 godine.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 660 osoba.

  Policijski službenici provjerili su samoinicijativno 18 osoba u samoizolaciji i nije utvrđeno niti jedno kršenje propisane mjere. Obavili su i 132 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu nije utvrđeno kršenje mjere.

  Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 54 nadzora provođenja epidemioloških mjera nad pružateljima usluga u trgovini i ugostiteljstvu te su utvrdili tri kršenja.

  Na danas održanoj sjednici Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije donio je preporuku da nastava u osnovnim školama od 1. do 12. veljače 2021. godine bude organizirana prema modelu A (svih osam razreda u školi), za učenike od prvog do trećeg razreda srednjih škola prema Modelu C (nastava na daljinu), a učenika završnih razreda prema Modelu A.

  1 komentar

  1. Pingback: Pet preminulih, 18 novopozitivnih

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog