Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ališić: “Još se nije desilo da je netko zaražen u kafiću”

  “Đakovački ugostitelji nezadovoljni su produženjem restriktivnih epidemioloških mjera”, istaknuo je Zlatko Ališić, predsjednik Ceha ugostitelja pri Udruženju obrtnika, gostujući u današnjoj emisiji „Izravno”.

  Đakovački ugostitelji nezadovoljni su ovim drugim lockdownom jer brojke nisu toliko rasle dok su bili otvoreni, pridržavali su se preporuka Stožera civilne zaštite i mislim da nije bilo razloga da se to zatvori jer mislim da je najmanje zaraženih bilo u kafiću, još se nije desilo da je netko zaražen u kafiću, restoranu ili teretarnama. Ne znamo uopće zašto smo zatvoreni, mogli smo raditi s tim mjerama. Dugoročne posljedice ćemo vidjeti tek kada otvorimo iako se za sada ne zna kada će to biti, da ovaj lockdown završi, netko kaže da bi to moglo biti na proljeće.Tek kada se otvori onda će se moći vidjeti prave posljedice, a ja mislim da će biti nesagledive; bit će i zatvaranja i otpuštanja”, izjavio je Ališić navodeći da dosad toga nije bilo jer se „nekako krpalo s ovim državnim mjerama”.

  A, kako će biti dalje i hoće li država moći pratiti s tim potporama za očuvanje radnih mjesta, to ćemo vidjeti do kraja mjeseca pa će se znati što će biti dalje”, izjavio je predsjednik đakovačkog Ceha ugostitelja.

  I dio građana podržava zahjeve da se otvore kafići i restorani

  1 komentar

  1. Pingback: Ališić: “Još se nije desilo da je netko zaražen u kafiću”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog