Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovština bez novozaraženih, u OBŽ 16

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus su testirana 154 uzorka od kojih je 16 bilo pozitivno što daje postotak pozitivnih u odnosu na testirane osobe od 10,4%.

  Šest novopozitivnih osoba žive na području grada Osijeka po troje u Našicama i Donjem Miholjcu te po jedna osoba u Valpovu, Belišću, Podravskoj Moslavini i Antunovcu.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 138 osoba oboljelih od COVID-19, i to 92 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 23 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 46 pacijenata s tim oboljenjem.

  U zadnja 24 sata preminule su tri COVID pozitivne osobe u dobi od 68 do 74 godine.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 751 osoba.

  Policijski službenici provjerili su 17 osoba u samoizolaciji, a kršenje te mjere utvrđeno je za jednu osobu na Graničnom prijelazi Erdut. Riječ je o državljaninu Portugala koji je prijavio tranzit, a ostao je boraviti u Hrvatskoj. Obavili su i 86 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu nije utvrđeno kršenje propisane mjere.

  Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 121 nadzor provođenja epidemioloških mjera te ­­­­­­­­­su utvrdili ­­­­­­­­­­7 kršenja za koja su izdane upozorbe.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog