Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 65 novopozitivnih u OBŽ, 9 u Đakovštini

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus testirano je 345 uzorka od kojih je 65 bilo pozitivno.

  14 novopozitivnih osoba žive na području grada Osijeka, 12 na području Valpova, 8 Đakova i 7 na području Belišća. Po troje novopozitivnih je u Belom Manastiru, Erdutu i Dardi, a po dvoje u Donjem Miholjcu, Dražu i Kneževim Vinogradima. Po jedna novopozitivna osoba je na području Našica, Antunovca, Gorjana, Bilja, Marijanaca, Petlovca, Popovca, Podgorača i Viljeva.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 127 osoba oboljelih od COVID-19, i to 85 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 23 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirana su 42 pacijenata s tim oboljenjem.

  U zadnja 24 sata preminule su dvije COVID pozitivne osobe, obje u dobi od 88 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 803 osobe

  Policijski službenici provjerili su 26 osoba u samoizolaciji i nisu utvrdili kršenje propisane mjere. Obavili su i 106 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu također nije utvrđeno nijedno kršenje mjere.

  Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 41 nadzor provođenja epidemioloških mjera te ­­­­­­­­­su utvrdili ­­­­­­­­­­2 kršenja za koja su izdane upozorbe.

  1 komentar

  1. Pingback: 65 novopozitivnih u OBŽ, 9 u Đakovštini

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog