Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pomoć za stradale u potresu: Đakovčani još jednom pokazali svoju solidarnost

  Dirljivo je bilo vidjeti veliko parkiralište iza Male crkve danas oko 17 sati. Đakovčani su još jednom pokazali veliko srce.

  “Naježila sam se kada sam vidjela one snimke i bilo mi je jako teško kada sam vidjela onu dječicu kako vade iz onih ruševina… strašno .. i zato sam evo došla donijeti pomoć”, plačnim nam je glasom kratko odgovorila na pitanje naša sugrađanka Nikolina Ivančević. A ona je bila tek jedna od mnogobrojnih Đakovčana, mladih i starih, od onih najmlađih do cijelih obitelji koji su došli na parkiralište iza Male crkve donijevši pomoć koju su namijenili stradalima u velikom potresu koji je danas u 12:20 pogodio Petrinju, Sisak i okolna mjesta.

  I prije 17 sati počeli su stizati prvi automobili s pomoći…

  „Došao sam da pomognemo Petrinji koliko možemo, donio sam nešto prehrane, neke deke, jastuk, vode i još neke potrepštine, moramo pomoći, to je naša i dužnost, lijepo je kada nekome pomogneš, dobro je kada možeš nekome pomoći”, rekao nam je Josip koji je već čekao sa svojim automobilom i prije nego je stigao kamion u koji se utovarivala sva pomoć.

  Inicijator prikupljanja pomoći je Mislav Čališ.

  „Sjedili smo i čekali ručak i vidjeli da je potrebno i organizirali se u pola sata i to je to. Nazvali koga treba nazvati i nema tu puno pameti”, kratko je svoju inicijativu objasnio inicijator skupljanja pomoći koja će, kako je kazao, biti predana Caritasu, a oni će je proslijediti onima kojima je potrebna.

  omentara

  1. Pingback: Pomoć za stradale u potresu: Đakovčani još jednom pokazali svoju solidarnost

  2. Pingback: Ovako je sinoć pozivu iz Petrinje odgovorilo Đakovo! - Osijek Express

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog