Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Reakcija Đakovčana je fenomenalna: Prikupljeno pet kamiona pomoći”

  Sve do 21 sat trajala je sinoć akcija prikupljanja pomoći za stanovnike potresom pogođenog područja Petrinje, Siska, Gline i ostalih mjesta. Prikupljeno je 5 kamiona pomoći, odnosno između 40 i 45 tona različitih proizvoda.

  Stotine Đakovčana odazvalo se pozivu inicijatora akcije Mislava Čališa i prije 17 sati počeli su pristizati donoseći ono što su namijenili stradalima u potresu.

  Sve do 21 sat prikupljali smo pomć, čak i u prolazu ulicom smo prikupljali posljednje pakete. Kamioni su bili parkirani u krugu tvrtke Mandarić-šped gdje ih je zaštitar čuvao tijekom noći, a čekamo jutros još isporuke svježeg kruha nekoliko đakovačkih pekara i krećemo s pet punih kamiona, odnosno s 40 do 45 tona robe i namirnica za Sisak gdje će u centralnom skladištu Caritasa biti sortirano i raspodijeljeno onim akojima je pomoć potrebna”, izjavio je jutros inicijator Mislav Čališ.

  Reakcija Đakovčana je fenomenalna, nitko nije došao samo donijeti paket nego su svi ostali i pomagali pakirati i spremati i dizati na komione, svi su dali sve od sebe..”, sublimirao je svoje dojmove prije polaska za Sisak Čališ.

  Doznajemo da su i za danas najavljene dvije akcije prikupljanja pomoći za stanovnike potresom pogodeđnog područja, jedna u Dračicama ispred caffe bara Otvarač, a druga u Tomašancima Caffe bar Porto.

  Centar 112 poziva pravne i fizičke osobe koje žele pomoći potresom pogođenim područjima da ponudu pomoći s opisom pomoći i kontakt podatke; telefon, mobitel ili e-pošta dostave na adresu e-pošte Ravnateljstva civilne zaštite: potres.petrinja@mup.hr

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog