Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Kaselj predao ključeve, izbjegnuta nasilna deložacija HSS-a

  Izbjegnuta je najavljena nasilna deložacija đakovačkog HSS-a iz gradskih prostorija u Splitskoj ulici 24 jer je u trenutku kada je bravar, u nazočnosti sudskog izvršitelja, javnog bilježnika i predstavnika Grada, trebao zamijeniti bravu, stigao i predsjednik stranke Mile Kaselj koji je predao ključeve izvršiteljici ovrhe.
  „Mirno sam predao ključeve zato što je HSS od 2005. godine kada je dobio ove prostorije dobio ih je u ispravnom stanju i u istom stanju ih vraćamo. Ključeve smo vratili, šteta da novu bravu obijaju jer, kažem, vrlo moguće da će i oni doživjeti ovakvu deložaciju kroz jedan određeni period. To je jedan sudski postupak o kojemu ja ne bih jer je privatni spor u tijeku u vezi ovoga prostora. Naime, veći dio ovoga poslovnog prostora zapravo nije u vlasništvu Grada bez obzira što oni ulaze u cijeli prostor, ali, kažem, to je jedan drugi sudski spor koji će oni morati obrazložiti”, izjavio je predsjednik đakovačkog HSS-a Mile Kaselj.
  U priopćenju koje je prethodilo deložaciji Kaselj je naveo da je “nakon godinu i pol sudskih sporova došao i taj dan deložacije, ali po nalogu Antuna Galića”.

  1 komentar

  1. Pingback: Kaselj predao ključeve, izbjegnuta nasilna deložacija HSS-a

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog