Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uhićen zbog ponavljanja prometnih prekršaja

  U vremenu od 23. do 25. listopada na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljen 51 vozač s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi, a među njima je bio 41 vozač osobnog automobila, 9 vozača bicikla i 1 vozač teretnog automobila.

  Evidentirano je još 198 prekršaja od kojih: 114 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 22 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 7 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 5 upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 3 upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom, 1 odbijanje ispitivanja na prisutnost alkohola u krvi vozača i 46 ostalih prekršaja.

  Jučer, 25. listopada, oko 13,40 sati, na državnoj cesti broj 38, između Selaca Đakovačkih i Kondrića, u nadzoru prometa zaustavljen je 42-godišnji hrvatski državljanin iz Dragotina koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje, isteklo je važenje prometne dozvole do 15 dana te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 0,78 grama po kilogramu. U 2020. godini 42-godišnjak je dva puta pravomoćno presuđen za upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje te je uhićen i privremeno mu je oduzeto vozilo.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 25.700 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 9 negativnih prekršajnih bodovat te je 42-godišnjak priveden na Općinski sud gdje mu je od strane suda produženo zadržavanje u trajanju od 8 dana.

  1 komentar

  1. Pingback: Uhićen zbog ponavljanja prometnih prekršaja

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog