Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nove mjere

  Zbog porasta broja novopozitivnih od ponoći će na snagu stupiti nove, rigoroznije epidemiološke mjere koje će biti na snazi 14 dana, najavio je jučer Nacionalni stožer civilne zaštite.

  Broj sudionika javnih i drugih okupljanja ogrančava se na 50 osoba, zabranjuje se prodaje alkohola od ponoći do 6 sati ujutro.

  Na svadbama i sprovodima može biti do 30 ljudi, na privatnim okupljanjima  ne više od  15 osoba. Svadbe se mogu održavati do 24 sata, a ostala okupljanja do 22 sata.

  Fizička distanca na otovrenom je metar i pol, a u zatvorenim prostorima dva metra. Na sportskim događanjima nema publike.

  Obvezno  je  biti korištenje maski za lice ili medicinskih maski na otvorenom kada nije moguće održavati fizičku distancu i obvezno je korištenje maski prilikom ulaska i boravka na grobljima”, najavljeno je jučer na konferenciji za novianre Nacionalnog stožera civilne zaštite.

  Podsjetimo, jučer su u Osječko-baranjskoj županiji bile 163 novopozitivne osobe od kojih je 61 s osječkog područja, 12 iz Đakova, dvije osobe iz Viškovaca, a po jedna iz Paljevina, Piškorevaca, Semeljaca, Strizivojne, Tomašanaca i još desetak drugih  naselja.

  1 komentar

  1. Pingback: Nove mjere

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog