Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dvoje novozaraženih u Đakovu

  U zadnja 24 sata u laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ testirano je ukupno 331 uzorak od kojih je za područje Osječko-baranjske županije 12 bilo pozitivno na koronavirus. Pet novopozitivnih osoba su iz Osijeka, dvije iz Đakova, a po jedna iz Valpova, Višnjevca, Martina, Petrove Slatine i Čepina.

  Na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Osijek nalazi se 34 pacijenata oboljelih od COVID-19, od kojih su četiri na respiratoru.

  Epidemiolozi su samoizolaciju odredili za 92 nova kontakta oboljelih osoba, pa se na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji nalazi ukupno 1.140 osoba.

  Policija je u zadnja 24 sata obavila 87 samoinicijativnih provjera osoba u samoizolaciji, a na prijavljenoj adresi nije zatečena samo jedna osoba iz Đakova koja je tako prekršila propisanu mjeru.

  Uz aktualne podatke o epidemiološkoj situaciji na području Osječko-baranjske županije, članovi Županijskog stožera civilne zaštite danas su razmatrali i nove mjere Nacionalnog stožera; odluke o ograničavanju društvenih okupljanja u zatvorenim i na otvorenim prostorima te odluke o obveznom i pravilnom korištenju maski za lice.

  Stožer poziva građane na odgovorno ponašanje i poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera kako bi zaustavili širenje virusa te tako očuvali svoje i zdravlje drugih osoba, i to kako na javnim okupljanjima tako i u svakodnevnim radnim i životnim aktivnostima.

  1 komentar

  1. Pingback: Dvoje novozaraženih u Đakovu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog