Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pet novopozitivnih, jedna osoba iz Punitovaca

  U laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata testirano je ukupno 220 uzoraka, a od toga je pet bilo pozitivno na koronavirus. Četiri novooboljele osobe su s područja Osijeka, a jedna s područja Ispostave Đakovo, odnosno iz Punitovaca. Epidemiolozi su mjeru samoizolacije odredili za 27 njihovih kontakata, pa je sada u samoizolaciji ukupno 271 osoba.

  Dva pacijenta oboljela od koronavirusa jučer su iz KBC-a Osijek puštena na kućno liječenje, pa je u bolnici trenutno hospitalizirano 24 pacijenta od kojih su pet na respiratoru.

  Policija nije dobila dojave građana o kršenju samoizolacije, a u osam samoinicijativnih provjera sve osobe su zatečene na prijavljenoj adresi.

  Nakon uvođenja strožih epidemioloških mjera u pojedinim europskim zemljama od jučer je u i Osijeku povećan interes hrvatskih građana za testiranje na koronavirus uz vlastito plaćanje.

  Testiranje se može obaviti svaki dan u Kliničkom bolničkom centru Osijek, a uzimanje uzoraka je od 7.30 do 10.30 sati, te od ponedjeljka do petka u Zavodu za javno zdravstvo OBŽ gdje je uzimanje uzoraka je od 7.30 do 9.00 sati.

  1 komentar

  1. Pingback: Pet novopozitivnih, jedna osoba iz Punitovaca

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog