Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Najbolji upisni rezultati od 2015.

  U petak, 21. kolovoza započinju  prijave učenika u sustav i prijave obrazovnih programa u drugom krugu upisa u prve razrede srednje  škole. Prijave traju do 28. kolovoza, a objava rezultata je 1. rujna 2020. 

  Srednja strukovna škola Antuna Horvata u ljetnom roku ostvarila je najbolji rezultat od 2016., ostvarivši 183 prijave od kojih je 180 učenika i učenica potvrdilo svoj upis. U prvom krugu s popunjena sva mjesta u zanimanjima Tehničar za računalstvo, Automehaničar, Elektroinstalater, Strojobravar, Kuhar, Frizer, Agrotehničar, Keramičar oblagač, CNC operater.

  Slobodnih mjesta ima u zanimanjima Fotograf, Strojarski računalni tehničar, Tehničar za mehatroniku, Pekar, Mesar, Soboslikar ličilac, Agroturistički tehničar, Fitofarmaceut, Stolar i Cvjećar.

  U odnosu na prethodne godine primjetan je pojačan upis u trogodišnja zanimanja kao i u zanimanja Agrotehničar, što tumačimo pojačanim interesom na tržištu rada kao i sustavom stipendiranja strukovnih zanimanja.

  U drugom krugu upisa očekujemo između 5 i deset učenika, iako ćemo biti zadovoljni i sadašnjim rezultatom jer smo prošle godine upisali 172 učenika tako da je ostvaren napredak brojem učenika i razrednih odjela, što je u današnjoj demografskoj situaciji iznimno veliki uspjeh”, ocjenjuje ravnatelj Mirko Ćurić.

  1 komentar

  1. Pingback: Najbolji upisni rezultati od 2015.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog