Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković o zapošljavanju u Univerzalu i sudskim troškovima

  Bivši đakovački gradonačlenik Zoran Vinković, reagirajući na prioćenje Uprave Univerzala, danas je ponovio svoje tvrdnje o prodaji vezovskog šatora.

  Tvrdim i dalje da se ovaj šator Univerzalu isplatio za dvije godine i da su ga sada prodali u bescijenje, i gle čuda, prodali su tvrtki koja se javila na natječaj za nabavu šatora i koja će taj šator vjeovatno u budućnosti isporučivati gradu, a Univerzal će se, eto, spasiti, imat će manje novca u njihovoj blagajni. Razlog lošeg poslovanja nije svakako Covid ili korona, nego je nesavjesno poslovanje Uprave društva jer ja ne vidim razlog kako jednom trgovačkom društvu, kojemu je Grad glavni nalogodavac i usluge isključivo pruža Gradu i građanima koronavirus može, da tako kažem, smanjiti poslovanje”, pojašnjava Vinković.

  Jedan od razloga lošeg poslovanja Univerzala je nesavjesno zapošljavanje, tvrdi Vinković.

  Pozivam Upravu društva da jednostavno objavi spisak koliko je u ove tri godine zaposleno novih djelatnika, gdje su provedeni natječaji i koji su kriteriji bili kod zapošljavanja. Isto tako, pozivam Upravu društva, kako bi građani Đakova znali koliko je stvarni trošak sudskih postupaka vezano za tri radnika Univerzala koji su dobili sudski postupak protiv Univerzala, morali biti vraćeni na posao, koji je to iznos i koliko je Univerzal tim nesavjesnim postupcima uprave društva oštećen i tko će odgovarati za to”, zapitao se Vinković.

  Današnju konferenciju za novinare Vinković je završio na neobičan način – recitirajući pjesmu Grigora Viteza „Kako živi Antuntun” – reagirajući tako na neke, kako je rekao, natpise po društvenim mrežama.

  On će se vrlo brzo prepoznati i vjerovatno imati ponovne svoje dizertacije vezano čak i za ovu izvedbu, ali šalu na stranu, odgovorno pozivam sve nadležne institucije da ispitaju poslovanje Univerzala, posebno zapošljavanje, odgovornost kod prodaje vezovskog šatora za izrazito male novce i, prije svega, ovo enormno zapošljavanje u trgovačkom društvu koje će platiti i radnici Univerzala i građani”, konstatirao je Vinković.

  1 komentar

  1. Pingback: Vinković o zapošljavanju u Univerzalu i sudskim troškovima

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog