Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Završna konferencija Projekta „Zaželi bolji život u Općini Punitovci“

  Jučer (srijeda 17. lipnja) je u društvenom domu Jurjevca Punitovačkog održana Završna konferencija Projekta „Zaželi bolji život u Općini Punitovci“ financiranog od sredstvima Europskog fonda preko Ministarstva rada i socijalne skrbi i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

  Konferenciji je nazočilo 15 gerontodomaćica zaposlenih preko Općine Punitovci i pet preko LAG-a „Karašica, načelnica Punitovačke Općine Jasna Matković, predstavnici LAG-a „Karašica“, Centra za socijalnu skrb Đakovo, humanitarne Udruge „Svjetlost“ Đakovo, općine Gorjani, Satnice Đakovačke, vijećnici i predstavnici udruga punitovačke Općine te uposlenici u Projektu, voditeljica, koordinator i financijski menadžer.

  Partneri u Projektu koji je trajao od 20. 12. 2017 do 19. 6. 2020. Čija je vrijednost iznosila 2.759.895,10 kuna bili su Hrvatski zavod za zapošljavanje PU Đakovo, centar za socijalnu skrb Đakovo i LAG „Karašica“.

  O važnosti Projekta i uspješnosti realizacije kod 100 korisnika nazočne su upoznali uz zahvalu gereontodomaćicama za rad i požrtvovnost načelnica Matković, voditeljica Projekta Marija Perić i voditelj LAG-a „Karašica“ Ivan Vrbanić. Te Sanela Merc iz đakovačkog Centra za socijalnu skrb.

  Uslijedilo je i druženje uz domjenak.

  Tekst i foto: Mirko Knežević

  1 komentar

  1. Pingback: Završna konferencija Projekta „Zaželi bolji život u Općini Punitovci“

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog