Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Stožer CZ Općine Punitovci: “Spremni smo i za veće izazove od korone”

  Otkako je 19. ožujka formiran, Stožer civilne zaštite Općine Punitovci, kako ističe načelnik Marijan Batorek, aktivo se uključio u provedbu zaključaka i mjera Nacionalnog i Županisjkog stožera.

  “Mi smo aktivirali stožer prema naputcima i odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite 19. ožujka, imamo 20 aktivnih operativnih članova u civilnoj zaštiti, dio njih su i operativni vatrogasci,a dio su naši mještani. Funkcioniramo na način da svaki dan nekoliko puta obilazimo mjesto, kontroliramo javna mjesta u našoj općini, trgovine, igrališta, ribnjake I sva ostala javna mjesta gdje se ljudi mogu okupljati. Za sada nismo imali nikakvih problema, jesmo upozoravali, ali nikakvih većih kršenja u našoj općini nije bilo. Mogu reći da se naši mještani pridržavaju mjera, upoznati su sa svime, mi ih redovito izvještavamo što letcima, što putem društvenih mreža tako da mislim da smo to odradili jako dobro I nadam se da će ova korona brzo proći”, kaže Batorek ističući da je upravo na ovom primjeru koronakrize sustav civilne zaštite položio ispit u Općini Punitovci.

  “Mislim da definitivno je jer što se tiče operativnih snaga, dečki koji su aktivirani zadaću ispunjuavaju maksimalno odgovorno i definitvino mislim da smo spremni i za veće izazove od korone.

  Foto: Općina Punitovci

  1 komentar

  1. Pingback: Stožer CZ Općine Punitovci: “Spremni smo i za veće izazove od korone”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog