Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ribič od ribiča mora biti udaljen najmanje 15 metara

  Oko 500 ribiča s područja Đakovštine, organiziranih u šest društava, s velikim je nestrpljenjem dočekalo odluku o dopuštenju individulanog rekreativnog ribolova koju je donio Županijski stožer civilne zaštite proteklog tjedna.

  Brojni ribiči pozdravili su tu odluku koja je stupila na snagu uz strogo pridržavanje mjera socijalnog distanciranja, odnosno udaljenosti od 15 metara, kao I ostalih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite glede sprečavanja širenja koronavirusa”, pojašnjava Željko Kovač.

  Prema uputama koje je dobila Zajednica športskih ribolovnih udruga, svim osobama kojima je izrečena mjera somoizolacije I karantene strogo je zabranjeno posjećivanja voda I obavljanje ribolova, a rekreativni robolov može se obavljati isključivo pojedinačno I na vlastitu odgovornost, u skladsu sa svim dosadašnjim odredbaama I pravilima ZŠRU Đakovo.

  Zabranjen je bilo kakav oblik druženja, okupljanja više osoba I pripremanje hrane na ribičkim objektima, a jedan ribolovac može koristiti samo jedno ribolovno mjesto I to s najmanjim razmakom od 15 metara.

  Obavezno je pridržavanje mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite o napuštanju mjesta prebivališta I stalnog boravka, odnosno kretanja, kao I drugih mjera, a provedbu će kontrolirati civilna zaštita I policija, dok će ribočuvarska služba obavljati zadatke iz svoje nadležnosti.

  U slučaju nepoštivanja tih mjera, ZŠRU će ukinuti dozvolu obavljanja rekreativnog ribolova.

   

  Foto: Ž.K.

  1 komentar

  1. Pingback: Ribič od ribiča mora biti udaljen najmanje 15 metara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Blog