Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “I dalje samo jedan novozaraženi, zatraženo ukidanje propusnica za kretanje unutar OBŽ”

  I u protekla 24 sata u Osječko-baranjskoj županiji zabilježena je samo jedna novozaražena osoba koronavirusom i to  iz Osijeka, pa se  broj pozitivnih popeo na 109, a ukupno su u protekla 24 sata testirana 93 uzorka.

  To je dobar trend, o čemu govori I podatak o smanjenju broja osoba u samoizolaciji kojih je 168, a istodobno evidentrano je samo jedno kršenje te mjere, a bez propusnice su otkrivene dvije osobe od ukupno kontroliranih 6008”, konstatirao je župan Ivan Anušić na današnjoj konferenciji za medije Županijskog stožera civilne zaštite.

  Sve to govori da držimo pod kotnrolom pandemiju koronavirusa na našem području, a budemo li se i dalje tako ponašali postoji mogućnost da Nacionalni stožer ukine propusnice za kretanje unutar naše županije, što smo I zatražili”, najavio je župan Anušić.

  Ključno je držati se I dalje propisanih mjera, da budemo disciplinirani kako bismo mogli zadržati ovu situaciju I na temelju toga popuštati mjere”, zaključio je župan Anušić upozorivši da eskalacija broja zaraženih iziskuje I pooštrenje mjera. Dakle, I dalje su na snazi mjere socijalnog distanciaranja, zabrana okupljanja,pojačana higijena ruku, …

  1 komentar

  1. Pingback: “I dalje samo jedan novozaraženi, zatraženo ukidanje propusnica za kretanje unutar OBŽ”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog