Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vozaču iz Slobodne Vlasti prijeti kazna od 40.000 kuna

  Na području Policijske uprave osječko – baranjske u proteklih 48 sati policijski službenici su u prometu zaustavili 44 vozača; 41 vozača osobnih automobila, 2 vozača mopeda i 1 vozač bicikla koji su imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi.

  Najveća prisutnost alkohola utvrđena je 7. ožujka u 4,10 sati u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 33-godišnji hrvatski državljanin iz Levanjske Varoši, uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi od 2,71 grama po kilogramu te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U petak 6. ožujka u 21,20 sati u Slobodnoj Vlasti, u nadzoru prometa zaustavljen je 54-godišnji hrvatski državljanin iz Slobodne Vlasti, koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,98 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno Prekršajnom zakonu, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 40 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 6 mjeseci i 12 negativnih prekršajnih bodova.

  U istom razdoblju, osim alkohola evidentirano je još 256 prekršaja od čega 130 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 14 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 18 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 3 prekršaja upravljanje pod zabranom, 3 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 8 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 80 ostalih prekršaja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog