Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prvi slučajevi koronavirusa u Osječko-baranjskoj županiji

  Nacionalni stožer Civilne zaštite potvrdio je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom, tako da ih je u Hrvatskoj ukupno 37.

  Među novozaraženima je i bračni par iz Ernestinova. Riječ je o prve dvije osobe u Osječko-baranjskoj županiji i istočnoj Hrvatskoj za koje postoji laboratorijski nalaz da su zaražene s koronavirusom. Vrlo je bitno naglasiti da je riječ o osobama koje su bile u direktnom kontaktu sa zaraženom osobom, koja je već hospitalizirana u Zagrebu u Klinici za infektivne bolesti „dr.Fran Mihaljević“.

  Bračni par se zbog blagih simptoma nalik prehladi javio osječkom Zavodu za javno zdravstvo, a kako su potvrdili da je njihov zet jedan od zaraženih, koji je u izolaciji u Zagrebu, odmah su bili podvrgnuti testiranju i stavljeni u izolaciju u KBC Osijek. Tijekom noći potvrđeno je i da su pozitivni na virus, komentirao je doc.dr.sc. Željko Zubčić jutros za Glas Slavonije.

  Za danas je najavljena sjednica Stožera Civilne zaštite Osječko-baranjske županije.

  ………………………

  Sukladno preporukama Ministarstva zdravstva, Klinički bolnički centar Osijek će od 16. ožujka djelomično reducirati hladni operativni program i sve kontrolne preglede koji nisu nužni, javljaju iz osječkog KBC-a.

  Foto: Ilustracija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog